Söndagen den 25 mars

Idag, då sommartiden börjar, visar jag lite bilder från söndagspromenaden i morse med mina omgivningar. Bilderna är tagna från ett berg i grannsamhället Hultafors, som är känt för sitt  en gång så berömda kurhotell. Från toppen av berget kan man se Sandared där jag bor i fjärran och stora delar av Viaredssjön med sina sandstränder. Utmed sjön finns många vackra villor. Sandared är en attraktiv tätort i Borås Kommun som vuxit mycket de senaste åren. Nu är folkmängden 3160 invånare.

Min yngste son skrev en gång en uppsats i skolan om hur bra det var att växa upp i Sandared. Hans lista var lång på allt som fanns att göra här. T.ex  närheten till sjön och skogen, tennisbanorna, segelklubben, alla andra föreningar, kompisarna. Till stan (10 min), Landvetter flygplats (20 min.) till Göteborg (30 min.). Han avslutade uppsatsen med att det t.o.m. fanns  tre busskurer med tak. Det fick fröken att le.

Idag hade vi familje-grillning för första gången ute. Fast vi fick förstås sitta inne och äta för kvällarna och nätterna är mycket kalla.  Började lite diskret att sätta ut en och annan påskhöna.

0