Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Tack för uppvaktning!

Onsdag 1 juni 2016

Så har vi då gått in i juni månad och maken och jag  kan kalla oss 70+are. Ja, vi är lika gamla och vi fyller med bara fyra dagar emellan, jag igår, han i fredags.

Och TACk alla ni som grattat oss på FB, med  mail och SMS + blommor och kort!!!

Vi har firat ända sedan helgen. Egentligen ville familjen att vi skulle åka allihop till Italien, men eftersom jag fortfarande går på kryckor får vi avvakta.

Så det blev en annan men kortare nostalgiträff till Skåne istället i helgen. Det var mycket lyckat hela upplägget. Underbar mat, boende och upplevelser.

Igår hade vi en enkel familjemiddag här.

Den käraste presenten jag fick var nog detta arrangemang av keramik och plåt, helt i min stil. Tack svärdotter! I love it.

DSCN7387

DSCN7393

DSCN7395

DSCN7390Den passar bra på den lägre sittplatsen som omges av romantiska blommor.DSCN7397

DSCN7396

Och snart är det svenska flaggans dag!

Ha det gott!

3 kommentarer

 1. Ja, då får man gratulera i efterskott! Låter som ni haft det väldigt trevligt! Och vilken fin present du fick, den passade verkligen perfekt där, vilken fin uteplats ni har där!

  Kram och må så gott!
  Gunilla

 2. Grattis i efterskott Luna! Jag visste ju att du fyllde i maj men inte vilket datum. Jag kan säga att du fyller en dag efter mig 🙂 Jag har varit inne och tittat på dina bilder från Helsingborg men inte hunnit kommentera. Underbara bilder, vilken blomning. Jag var där 2001 vid den här tiden (firade min födelsedag förresten) och blev helt hänförd. Förstår att du blev glad över arrangemanget, jättesnyggt!

  Nu har vi lämnat vår månad bakom oss men vi har mycket sommar att se fram emot.

  Ha det så bra!

  Kramar
  Anita

  • lunasblogg

   1 juni, 2016 at 14:57

   Grattis till dig också! Jaså du fyller en dag innan mig i hänförelsens tid. Det är en bra tid,men nu har sommaren börjat på riktigt med medelhavsvärme.
   Det suger då man inte är van. Hoppas vi får ordentligt med regn till helgen.
   Ha det bra!
   Kramar Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑