Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Vackert i november

Lörd.10 nov. 2018

Hej och välkommen  till mina sidor.  Du vet väl att du kan prenumerera på min blogg antingen via mail eller Bloglovin. (se sidomeny.) Du kan också följa mig på Fb och Instagram under lunasblogg. ( se sidomeny)  På instagram lägger jag ut bilder varje dag ofta från min trädgård, på bloggen ca en gång i veckan.

Du kan också hitta mig på Länken ’Trädgårdsfägring’ eller på den internationella länken ’Love gardens, Love nature, Love flowers’. Där dyker jag upp då och då.

Idag skriver jag dock för  Trädgårdsfägring som för vecka 46 har temat ’vackert i november’. Och i år är färgerna starkare och murrigare än någonsin. Synd bara att många löv blåste bort i förra veckan. Denna vecka har varit stiltje.  Så skönt!

Jag gillar milda höstar som i år. Trots dis och grått väder som varit i veckan finns färg att fota i min trädgård, särskilt som det fortfarande inte är helt avlövat ännu och det milda vädret och förfallet har gjort sitt till den gröna och varma känslan. T o m mörkret är intressant nu om man har upplyst i trädgården.

Här kommer nu en hel drös bilder jag tog i går. Håll till godo!

Färger……

 

upplyst mörker……

 

vinterkrukor…..

 

höstlöv…..

 

 Idag kanske det blir mer räfsning om jag har lust. Först ska vi ut på en road tripp.

Läs mer Här om du vill se hur det ser ut hos andra i november.

 kram Luna

0

6 kommentarer

 1. Att november är en härlig tid syns verkligen i dina bilder.
  Fortsatt trevlig helg!
  Birgitta

 2. Hej, kul att följa dej, mycket fina bilder. Hittade dina sidor i april när världen rasade o jag skulle få ny höftprotes. Tokig trädgårdsfantast så ville jag se om någon fixat det!! Allt går, o höften fungerar bra!
  Fortsätter som tidigare. Kram!

 3. Hej vad kul att höra av någon som läst inläggen jag gjorde om höftledsoperationen . Det är fortfarande jättemånga som läser dessa varje dag. Och så kul att det fungerar så bra för dig och mig nu. Jag har visserligen svår artros i ryggen, men trädgårdsarbete är bra. Ju mer vi är igång desto bättre.

 4. Luna! Din blogg och trädgård har alltid något vackert att bjuda på. Tittar på det första kollaget med färger och faller för bilden längst ner till höger. Så vackert när de fortfarande gröna bladen blandas med orange, gula och röda. Och så all fin belysning ni har i trädgården. Extra vackert nu i november. Kan tänka mig att diset och dimman hjälper till att sprida ljuset. Löven ligger som smycken men ibland måste man ut och räfsa bort dom. Det gjorde vi igår. Dom hamnade i rabatterna som skydd.

  Hoppas ni hade en trevlig road trip. Och så önskar jag dig en fin novembervecka!

  Kram Anita

  • lunasblogg

   12 november, 2018 at 14:22

   Tack Anita! Det var snällt skrivit.
   Nu i helgen har alla löv fallit så jag också kan kratta in resten i rabatterna och under häckarna, de som är kvar.
   Ha en fin novembervecka du också.
   kram Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑