Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Välkommen adventstid!

I år har vi nog alla till mans varit ute i god tid för att tända opp och pynta i hus och trädgård. Känns som det är mer angeläget än någonsin att få det fint och ordnat runt omkring sig. Jag har t o m städat ordentligt till helgen, och pyntat lite mer inomhus än annars så här tidigt.

Här kommer några utomhusbilder. Inomhusbilder tar vi en annan gång.

Den här granen står nedstucken i ett stolpspjut i en pallkrage (dvs jordankare man har vid enklare staketbyggen), men för att granen ska stå stadigt även vid värsta storm har vi lagt stora stenar runt och bundit ihop med säckväv eftersom spjutet inte gick att få ned i kragen till fullo. Blev riktigt bra.

Den andra lilla granen består av ett mindre klätterstöd som jag har klätt in med grankvistar och satt en ljusslinga i. Den står utanför köksaltanen.

Jag har lagom mycket julbelysning tycker jag själv. Ett par batteridrivna slingor ville sig inte alls trots batteribyte och fix. Få se om jag sätter upp några mer.

Däremot kan jag skoja till det med små överraskningar…. som kan bli fler närmre jul

idag dimma och rimfrost…..

ganska vilsamt…

Men mörkret faller snabbt och det känns som att det är mest mörkt och dimmigt denna årstiden… På dörren hänger en ljungkrans. Vid groventrén finns en annan vintergrön krans som jag fixat lite extra ( men har glömt att fota)

Trevlig första advent!

9+

1 kommentar

  1. Peter Söderberg

    29 november, 2020 at 00:27

    Trevligt ser det ut! Vi önskar er detsamma och en fridfull december! Kram Marie Anne och Peter 😀🕯❄️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑