Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Vanda orkidé i present

Fredagen den 28 december 2012

bild

Jag fick en underbar orkidé på julafton av svärdotterns föräldrar  när de kom för att fira jul här. Specialbeställd och noga utvald för mig. Själv är jag inte så bevandrad i dessa rariteter, men  jag blev jätteglad. Denna skönhet vill ha mycket sol och värme. Förr trodde man att den bara klarade växthus hos oss, så nu gäller det  för mig att vårda den väl.

bild

bild

0

6 kommentarer

 1. Så heldig du er sommar fått en Vanda! De er så vakre. Jeg har aldri prøvd de selv, men gleder meg til å høre hvordan det går med din 🙂
  Klem Marit

 2. Underbar Orkide du fått, i en väldigt vacker färg. Låt den inte stå för varmt bara de gillar inte elementsvärme direkt men däremot en dusch då och då 🙂 Kram Katta

 3. Å, tror aldrig jag har sett en blå orkidé. Jättefin!

 4. verkligen en snygg orkide´
  ha det så bra
  maggan

 5. It’s a real plareuse to find someone who can think like that

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑