Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Var är sommaren?

Onsdag 29 juli 2015

Inte utomhus i alla fall. Går inte ens att fota i trädgården längre och där växer så det knakar.

Så det blir bild på andra sysslor och andra älsklingar som också växer.

bak2

 

bak

 

Till helgen blir det sol.

Kram Luna

6 kommentarer

 1. Det ser och känns väldigt mysigt ut! Jag ska kolla min länk från min blogg och till din… Din sida börjar läsas in men så omdirigeras jag till en annan sajt. Kan vara värt för dig att kolla. Kanske har du fått virus eller sidan kapad…

  Kram, Carina

  • lunasblogg

   29 juli, 2015 at 09:57

   Hej! Tack för snäll kommentar och påpekandet. Det stämmer att du omdirigeras till en annan snabbare sajt. Bloggen ligger numera hos webbyrån rivercode.se, som också byggt min blogg. Skälet till bytet var att Wordsajten är alldeles för långsam. Vilket irriterar många besökare.
   Kram Luna

   • Nu hamnade jag rätt men innan hamnade jag på en skum försäljningssajt. Är min sida också långsam? Tacksam för återkoppling 🙂

    Kram

    • lunasblogg

     29 juli, 2015 at 15:18

     Vi ska kolla upp min sida lite mer. En annan läsare trodde den var kapad förra veckan också, men det var nog något tillfälligt för allt fungerade senare på kvällen. Virus är det inte för vi har Mac.
     Din sida ser inte ut att vara långsam.
     kram Luna

 2. Hej Luna!
  Vilka rara inomhusplantor du har ,-)!
  Sommaren lär befinna sig på Cypern, bl.a., där min dotter semestrar i 38-40 grader!!! Och, till saken hör att ”mamma jag njuuuuter sååå”! Men, kära nån! Hon har en mamma som trivs i halvsoligt, lä, 18-20 grader!!! Ibland undrar jag om vi är ens släkt ;-). Kanske beror våra olika klimatgilla att jag är född mitt i smällkalla vintern medan dottern är född mitt i högsommarvärmen.
  /Anja

  • lunasblogg

   29 juli, 2015 at 15:26

   Dessa inomhusplantor du berömmer, var på Kreta förra veckan i 40 gr värme. Den minste, vinterbarnet, slokade och fick feber. Jag gillar inte sådan värme heller. 18-24 gr, lä och soldis är mitt favoritväder. Jag är född i maj.

   Kram och hälsa Wille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑