Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Vårblommor i matkassen nu

Torsd. 10 mars 2016

Räck upp en hand  ni som inte sticker ner några  vårblommor i matkassen  inför denna helgen. Inte jag i alla fall.

DSCN7099

DSCN7101

DSCN7103

DSCN7107Trots att jorden är frusen och det inte går att gräva ned någonting.

DSCN7105

Idag skiner solen och det låter dripp dropp…..

det ska bli varmare. Härligt!

Have a nice day!

0

7 kommentarer

 1. Jag räcker upp handen för här blir det inga vårblommor i matkassen. Men dina blommor andas härlig vår. Solen skiner här också och jag njuter dagens lugn. Imorgon börjar renoveringar i huset och lugnet kommer att vara borta. Men om ett par månader så kommer förhoppningsvis lugnet tillbaka och renoveringarna att vara klara.

  Ha en fin torsdag och helg!

  Kram Anita

  • lunasblogg

   10 mars, 2016 at 12:25

   Då förstår jag att du inte köper blommor.. Spännande med renovering. Det verkar vara en stor sådan. Hoppas det blir en fin vår iallafall. Lycka till.
   Kram Luna

 2. Inte i matkassen (för den får vi hemlevererad), men väl från plantskolan… 😉 Måste ju trösta vårkänslorna med något färgglatt. Ser ut som du hittat fina blommor att hälsa våren välkommen med.
  Kram Kristina

  • lunasblogg

   10 mars, 2016 at 14:29

   Så praktiskt att få maten hemlevererad, då faller man inte för oplanerade inköp. När jag går till plantskolan vet jag dock att jag ska ha växter på riktigt. Fast är det billigt kan man unna sig lite ögonfröjd tycker jag.
   Kram Luna

 3. Måste vara bättre med ögongodis än vanligt godis i matkassen – tänker jag. Härliga inköp som följt med. Kan inte bestämma mig om jag ska upp med handen eller ej… ..jag köper en hel del så här års men inte i mataffären nära mig. De är såå dåliga på att sköta växterna.

  Kram, Carina

 4. Åh vad sugen jag blev på balkongblommor nu! Kan man ha vårlökar ute på en skuggig balkong? Behöver de mycket sol?

  • lunasblogg

   15 mars, 2016 at 11:24

   Köp tête a tête eller andra narcisser som är utslagna, eller ha dem inomhus lite först, så kan du njuta av dem på en skuggig balkong nu. De flesta vårlökar vill ha sol men å andra sidan står de sig längre i skuggan och klarar flera minusgrader bara det är plusgrader på dagen.
   Lycka till
   Luna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑