Välkommen till

Luna Eks trädgårdsblogg!

Vem har sagt att tulpaner inte är sensuella?

Månd. 15 maj 2017

Vilka underbara majkvällar vi fått! Ljummet väder, fågelsång och dofter får mig att trädgårdera på kvällen och det är då jag vill fota naturens under.

Det är inte bara pioner och rosor som är förföriska. Alla faktiskt som är fylldblommiga.

Här vanliga mixade reatulpaner utan namn från Nelson Garden, planterade mycket sent på hösten.

Stor ögonfröjd för liten peng.

Ha en bra vecka!

Luna

4 kommentarer

  1. Gillar också tulpaner och i närbild är de verkligen små konstverk.
    //Helene

  2. Hej! Jag har tyvärr inga tulpaner eftersom jag bor i skogen bland rådjur och hjortar (och annat knytt) på våren/sommaren/hösten. Men i höst ska jag sätta tulpanlökar i krukor och ha i Gullspång. Fynda Nelsons lökar verkar vara ett bra kap. Ha det gott!
    /Eva Linnea

  3. Höstens lökfynd är vackra 🙂 Jag fick tag i flera fransblommiga. Låter som underbart väder hemma 🙂 Njut för mig också.

    Kram, Carina

  4. Och tulpandoft är inte sämre än rosor. Jag har en liten bukett på mitt kontor på jobbet och det är en fröjd. Inte sensuell känsla på jobbet, ska jag förtydliga – men väldoft ger välbefinnande. 🙂 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras

*

Upp ↑